Megjelent a HTM magazin!

Megjelent a HTM magazin tavaszi száma!

Megjelent a HTM magazin 2024. tavaszi száma. Megvásárolható, megrendelhető a Kornétás Kiadóban.

Cím: 1138 Budapest, Népfürdő u. 15/D. Telefon: 359-1964 E-mail: titkarsag@kornetas.hu

Folyamatosan változó világban élünk. Sokan vagyunk, akik ebben a rohanó tempójú világban hétvégeken, szabadságok ideje alatt ki akarunk szakadni a városok falai közül, és ennek a cselekvési pontként kitűzött célnak mi más lenne a helyszíne, mint a sokunk által szeretett, gyönyörködtető természet. Az a vidék, amely a maga sokszínűségeivel, hegyeivel, lankáival, vizeivel, épített, kulturális örökségeivel túrázásra, hegymászásra vagy éppen napjainkban oly divatos kerékpározásra alkalmas.

A tizennyolc évvel ezelőtt útjára indított, formájában, tematikájában többször változott magazin írásaival a természetkedvelőknek, a szabadidő hasznos és aktív eltöltését célzó embereknek szeretnénk továbbra is érdekes helyszíneket bemutató, egyéni és családi programokban partnerei lenni.

Szerkesztési elveink alig változtak. Továbbra is elsősorban a hegyet járó embereknek kínálunk különböző lehetőségeket a túrahelyek bemutatásával, nyáron a gerinctúrázóknak, télen a síelőknek, jelzett utakat a bakancsos turistáknak, cseppköves barlangokat a mélybe vágyóknak, fodrozódó vizeket a vízi sportok szerelmeseinek, jól kiépített kerékpárutakat a bringásoknak. Szeretnénk, ha Önök továbbra is állandó olvasóink lennének, és ha tetszett a HTM, fizessék elő, és ajánlják barátaiknak, családtagjaiknak, ismerőseiknek.

Pusztay Sándor főszerkesztő

Megjelent a legújabb HTM magazin! Megvásárolható, megrendelhető a Kornétás Kiadóban.

Cím: 1138 Budapest, Népfürdő u. 15/D. Telefon: 359-1964 E-mail: titkarsag@kornetas.hu