„ÁllatgondoZOO” tábor az őszi szünetben

A vértesboglári Boglártanya Erdei Iskola őszi tábort szervez a természet iránt érdeklődő 7-12 éves gyermekek részére Állatgondozás és kirándulás címmel. Az ottalvós tábor 2023. október 30. hétfőtől november 3. péntekig tart. A nyári táborok legnépszerűbb programja az állatok mindennapos etetése, gondozása szokott lenni – sok a visszatérő gyermek, akik a szelíd háziállatok miatt jönnek. De számtalan más program is várja a gyerekeket, akik a Vértes tiszta levegőjén tanulhatnak és szórakozhatnak öt napon keresztül.

Fotó: Papp Sólyom

Erdővel kapcsolatos program: tájékozódási ismeretek, állatnyomok keresése, az erdő szintjei és lakói, vadászati bemutató.
Programok a tanyán: háziállatok gondozása-etetése, madárvédelem, méhészeti bemutató, őszi kertészkedés, gyógynövények megismerése, közös sütés-főzés és eszegetés.
Játék és pihenés: játszótér és focipálya, csocsó, természetfilm vetítés.

Fotó: Papp Sólyom

A tábort 7-12 éves gyermekeknek ajánlják.
A tábor nyitva tartása: érkezés hétfőn 8.00 – 9.30 között, távozás pénteken 15.00 – 16.30 óra között. Rossz idő esetén a foglalkozásokat teremben tartják, jó időben kirándulás várja a gyerekeket, vagy a tanyán tevékenykedhetnek. A tanya közelében természetvédelmi terület kezdődik, mely az erdei kirándulások kiindulópontja.

Fotó: Papp Sólyom

A tábor ára: 48.000 Ft/fő napi három étkezéssel, gyümölccsel, 4 éjszaka szállással. 10% testvérkedvezményt biztosítanak.
Helyszín: Boglártanya Erdei Iskola, Vértesboglár www.boglartanya.hu
Bővebb információk, jelentkezés: 06-30-895-5395 * boglartanya@provertes.hu