Éjszaka a Safari Parkban

Most pénteken kerül megrendezésre az Állatkertek Éjszakája. A nagykőrösi Richter Safari Parkban egzotikus állatokkal, cirkuszi műsorral, tűzzsonglőrökkel és motoros bemutatóval várják a látogatókat. Extra programként többek között Bereczky Zoltán és Gáspás Laci adnak koncerteket.
Augusztus 26-án egy fantasztikus nyárzáró buli vár a látogatókra a nagykőrösi Richter Safari Parkban!  Az Állatkertek Éjszakája országos programként 2012-ben indult, és az elmúlt években hagyománnyá vált. A Richter Safari Park idén először csatlakozik rendezvénysorozathoz, ennek keretében meghosszabbított nyitvatartás és rengeteg érdekes program biztosítja a felhőtlen szórakozást.
A nyár utolsó péntekén különleges éjszakai megvilágításban lehet megtekinteni az állatokat. A több mint háromkilométeres szafariútvonal – online regisztrációt követően – saját autóval is végigjárható, de felszállhatunk a hátsó bejáratnál parkoló kivilágított kisvonatra is. Érdemes elemlámpát is vinni, hogy egyetlen apró részlet se maradjon észrevétlen a sötétben.
Az éjszakába nyúló egész napos esemény a szafariélményen és a szokásos vidámparkon, kézműves szigeten, gasztro parkon és állatsimogatón kívül egyéb extra programokat is kínál. Többek között Bereczky Zoltán és Gáspás Laci adnak koncertet, és a Relevé Táncegyesület műsorát is megnézhetjük. Lesz elefánttréning és látványetetés, motoros bemutató, tűzzsonglőr produkció, majd záróakkordként egy hatalmas Retro buli a BeatMakers csapatával. Az Éjszakai Cirkusz Showban porondra lép Ifj. Richter József cirkusz- és szafaripark-igazgató is, amiben a legendás tripla szaltó is látható lesz. Emellett akrobaták, légtornászok, bohócok és az afrikai Kenya Boys csoport teszik felejthetetlenné az éjszakát.
Belépő ára (17 óra után): 2000 Ft / fő. Nagykörösi lakosok számára kedvezményesen: 500 Ft / fő
Autós regisztráció itt: https://safaripark.hu/public/appointment?type=buying
https://www.facebook.com/safariparkrichter
https://safaripark.hu/