Erdőfürdő a Geszner-parkban

Kényeztesse magát, kedvesét, szeretteit erdő-wellness programunkon a vadonban! Mi lenne, ha ön is értené a vadon szavát? Mindannyiunk lelkében egy egész erdő lakik! Gondolta volna? Ha megértjük az erdő és a vadon élőlényeinek üzenetét, s a természetben lejátszódó önfenntartó folyamatokat mintaképpen követjük: életünk kinyílik, örömtelibbé, boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá, nyugodtabbá válik, s jótékonyan hat egészségi állapotunkra is. Járjunk együtt utána!
A Csákváron található, 8,8 ha-s egykori Esterházy grófi birtok vadregényes tájképi stílusú parkjába hívogatjuk Önöket, ahol:
– szerelmesen flótáznak már az énekesmadarak,
– vízesésben, romantikus kőrengetegben, tavacskában gyönyörködhetünk,
– hóvirág-tenger látványa kápráztatja el a szemet,
– a Pagony rejtőzködő ritka emlős állatának nyomaira akadunk,
– beszippanthatjuk az erdő gyógyító hatású párájának levegőjét,
– megtanuljuk, hogy hogyan, milyen titkos nyelven tudnak beszélgetni egymással a növények és az állatok.
A program során magunkba szívhatjuk a növénysimogatónk finom esszenciális illóolajait. Gyógynövényeink finom nedűjét meg is ízlelhetjük gyógytea kóstoló „welcome drink” formájában. A kreatív és játékos szellemiségű vendégeink land-art emléktárgyat is készíthetnek programunk végén. Mindenkit szeretettel várunk!
A program ideje: 2023. február 12-én (vasárnap) 10 óra
Helyszín: Vértesi Natúrpark Látogatóközpontja, 8083, Csákvár, Kenderesi u. legvégén a kőkapun befordulva, a Geszner-parkban
Belépőjegy: felnőtt belépőjegy 1800 Ft/fő, nyugdíjas és gyerek belépőjegy 1400 Ft/fő
Információ: 70/336-9973 vagy info@provertes.hu