Ismét megnyílt a lengyel turisztikai képviselet Budapesten

Az ANTOR, a nemzeti turisztikai képviseletek – ciprusi, horvát, máltai és szlovák – szövetsége június 7-én a Magyar Tudományos Akadémia éttermében tartotta nyárköszöntő partnerpartiját.
A fogadás kezdetén Soňa Jelínková, szlovák képviselet vezetője bemutatta Farkas Melindát, az újranyitott lengyel képviselet vezetőjét. Az új képviseletvezető elmondta, hogy a Lengyel Idegenforgalmi Szervezet Magyarországi Kereskedelmi Képviselet új irodáját Óbudán, az Árpád fejedelem útja 26-28. szám alatti irodaházban nyitották meg.
Farkas Melinda a Debreceni Egyetem lengyel szakán diplomázott, ezt követően öt éven át ott is tanított, majd másfél évtizedig egy lengyelországi kereskedelmi és utazási ügyekkel foglalkozó cégnél dolgozott. Új beosztásában az a szándéka, hogy a magyar utazók számára népszerűbbé tegye Lengyelországot, ne csak Krakkó, Zakopáne, Varsó legyen ismert, hanem olyan gazdag látnivalókkal levő városokba is jussanak el, mint Gdansk, Gdynia, Sopot vagy akár a mini szobrairól ismert Wroclav.