Karácsonyi vásárok és téli élménypark Budapesten

Sorra nyílnak a fővárosban a karácsonyi vásárok. A Vörösmarty-téren és a Bazilikánál már birtokba vették a budapestiek, a vidékiek és a külföldiek a vásári forgatagot. November 24-én, pénteken megnyitja kapuit a főváros téli ünnepe, a Budapesti Karácsonyi Vásár és a Városháza Téli Élménypark. Az idén két helyszínen is hangolódhatunk az ünnepekre: a Deák Ferenc téren karácsonyi vásári forgatag, míg a Városháza parkban jégpálya várja a kicsiket és a nagyokat.
A megújult ünnepi környezetben közös gyertyagyújtással és jégpályával várják a vásározókat.

Elindult a Budapesti Karácsonyi Vásár és Városháza Téli Élménypark honlapja is, ahol minden hasznos információ megtalálható: https://budapestikaracsony.hu/
November 24-től jövő év január 7-éig minden nap korcsolyázhatunk a város szívében. A jégpálya hétfőtől szerdáig reggel 8-tól 20 óráig, míg csütörtöktől vasárnapig  21 óráig tart nyitva. A belépőjegy 1950 Ft. Mind a Deák Ferenc téri Karácsonyi Vásárban, mind a Városháza parkban olyan finomságok várják a látogatókat, mint az ilyenkor elengedhetetlen sült gesztenye, a kürtőskalács, forralt bor, de kapható lesz street food és lángos is.