Előszilveszteri nordic walking kirándulás a Budai-hegyekben

Találkozó: december 30-án pénteken 9:00-kor Budapesten, a Szépjuhászné gyermekvasút megálló parkolójában.
Túra leírása: remélhetőleg csodás téli erdőben barangoljuk be a Budai-hegység ezen részét. Lesz móka, kacagás, forralt bor, tea és persze néhány km is. Gyere velünk és nézd meg a makkosmáriai Trinitárius templomot, kolostor romokat, a csodás kilátást a Normafáról, valamint a János hegyről.
Ami feltétlenül szükséges: réteges öltözet, tea vagy bármi finom itóka :), bakancs, de legalábbis nem simatalpú utcai cipő.
Az útvonal hossza kb. 12-13 km és nem túl sok szintkülönbséggel, sőt amennyiben úgy érzed, hogy kevesebb is elég, a Normafánál lesz lehetőség lecsatlakozni rólunk, és busszal vissza menni a városba. Ez a túra tökéletesen alkalmas arra, hogy akik az elmúlt hónapokban kevesebbet mozogtak, Ők is jól érezzék magukat.
További részletek: https://gyalogolj.hu/nordic-walking-turak-kirandulasok/
Túravezetés díja: 2.000Ft/fő, mely igény esetén tartalmazza a nordic walking botok használatát. 14 éven aluli gyermekeknek a túra ingyenes.
Szeretettel várom a “bot nélkül könnyebb” túratársakat is! Gyere tarts velünk és legyél részese Te is ennek a vidám, előszilveszteri kiruccanásnak!
A kirándulásra előzetes bejelentkezés szükséges: Koltai András info@gyalogolj.hu