KÉKezz velünk! Borsodból az ország tetejére

A tiszaújvárosi Hamvas Béla Városi Könyvtár a TSC-vel együttműködve kihívást hirdet, melynek teljesítési határideje 2023. január 14., az országjáró kéktúra filmjeiről híres Rockenbauer Pál születésének 90. évfordulója. 
A teljesítés feltételei: a kihívás során borsodi és mátrai kéktúra szakaszokon kell 90 km-t teljesíteni, pontosan Uppony és Kékestető között. A kihívás része a feladatlap, melynek kitöltése szükséges a teljesítés igazolásához. Az igazoló füzet és a feladatlap itt letölthető: http://tmkk.tiszaujvaros.hu/index.php/hbvkblog/kekturazz-veluenk
A teljesítés igazolása: a túra bármelyik irányban, és bármilyen szakaszolásban teljesíthető, a végén a 90 km teljesítését igazolni szükséges (OKT bélyegzési pontokon bélyegzéssel).
A teljesítés elismerése: a túra befejezése után az igazoló füzetet postán vagy személyesen kell a Hamvas Béla Városi Könyvtár címére eljuttatni (3580 Tiszaújváros, Széchenyi út 37.), vagy Tóth Éva szakosztályvezetőnek személyesen leadni. Amennyiben az útvonal bejárását hitelt érdemlő módon igazolja és a feladatlapot hibátlanul kitölti, nyereménysorsoláson vesz részt. Sorsolás: 2023. január 25. A kihívást teljesítők és a nyertesek nevét a honlapunkon közzétesszük.
Nevezési díj nincs, de a teljesítés után járó egyedileg készített emlékjelvény küldéséhez felbélyegzett válaszborítékot kérünk. Az igazoló füzet és a válaszboríték visszaküldési határideje: 2023. január 20.