Sikeresen indul a KM Malta Airlines első szezonja

Málta új nemzeti légitársasága, a KM Malta Airlines több mint 250.000 férőhelyet értékesített az idei nyári szezonra alig egy hónap leforgása alatt. A 2024-es előfoglalások a légitársaság nyári kapacitásának 18%-át teszik ki. Az új légitársaság járatai mindössze egy hónapja érhetők el a különböző foglalási rendszerekben.
Nagyon erős kereslet tapasztalható az értékes business osztályú viteldíjak és a nagyon rugalmas turista osztályú viteldíjak iránt. Az európai utazásszervezők és a csoportos értékesítések foglalásai is különösen erősek voltak. A légitársaság szóvivője szerint az eddigi jegyvásárlások száma meghaladta a  várakozásokat. Szerintük ez bizonyítja útvonal-stratégiájuk vonzerejét és új viteldíj-struktúra hatékonyságát. A légitársaság arra számít, hogy a globális utazások rugalmasak maradnak 2024-ben, és az utazás továbbra is prioritást élvez. A KM Malta Airlines köszönetet mondott ügyfeleinek, az utazási szakmai szervezeteknek és a partner légitársaságoknak, hozzátéve, hogy már alig várják, hogy első utasaikat a fedélzeten üdvözölhessék.
A KM Malta Airlines 2024-es nyári menetrendje 2024. március 31. és 2024. október 26. között üzemel, és 15 európai város 17 repülőterét szolgálja ki, nevezetesen Amszterdamot, Berlint, Brüsszelt, Catania-t, Düsseldorfot, London Gatwick-et, London Heathrow-t, Lyont , Madridot, Milánót, Münchent, Párizs Charles de Gaulle-t, Paris Orly-t, Prágát, Rómát, Bécset és Zürichet.