Új fapados járatok

Két új útvonal indítását jelentett be az ír diszkont légitársaság: Varsóba és Algheróba indít járatokat a Ryanair. A szardíniai Algheró március végétől, Varsó-Modlin repülőtere pedig május 1-től lesz elérhető Budapestről. A Budapest-Alghero járatok március 29-től fognak közlekedni, hetente kétszer, kedden és szombaton, az esti órákban.
Varsó fapados repterére, Modlinra május 1-től, hetente 4 alkalommal, hétfőn, szerdán, csötörtökön és vasárnap repülnek majd a Ryanair gépei.
Június 1-től hetente három járattal repül a Wizz Air Abu Dhabi a Srí Lanka déli részén fekvő Mattala nemzetközi repülőtérre.
A Wizz Air-csoport június elején megnyitja első dél-ázsiai járatát. A Wizz Air Abu Dhabi járatai a hétfői, szerdai és pénteki napokon repülnek Abu-Dhabi és Mattala között. A repülőtér a sziget déli részén, légvonalban 150 kilométerre fekszik a dél-ázsiai sziget legnagyobb városától, Colombótól. A menetrend szerinti repült idő odafelé 5 óra 10 perc, visszafelé 5 óra 45 perc.
A Wizz Air Abu Dhabi leányvállalat járataival egyebek mellett az egyiptomi Alexandria és Sohag, a jordániai Ammán és Akaba, Athén, Baku, Belgrád, Kutaiszi, a bahreini Manama, az ománi Mászkát, Szarajevó, Tel Aviv, Tirana és Jereván érhető el.
Budapestről június 1-től hetente két alkalommal, szerdánként és vasárnaponként lehet repülni Abu-Dhabiba a Wizz Air (Hungary) járataival a foglalási rendszerekben jelenleg elérhető menetrend szerint.