Budapest Kupa 2021

A 2021-ben fennállásának 30. évfordulóját ünneplő Teljesítménytúrázók Társasága 2021 januárjának első napjaira megjelenteti a Budapest Kupa 2021 kiadványt.

Az 56 oldalas, A/5 formátumú füzet szerkesztői a fővárosban és a Budai-hegységben megrendezésre kerülő teljesítménytúrákat gyűjtötték össze egy túrasorozatba. A Budapest Kupa 2021 igazolófüzet tartalmazza a túramozgalom kiírását, a teljesítés módját, feltételeit. Továbbá minden, a kupában teljesíthető túráról részletes információt nyújt a túrázók számára. A kiadvány középső részén található a teljesítménytúrák igazolására szolgáló hét bélyegzős oldal, ahol a kupában részt vevő turista az adott teljesítménytúra céljában a rendezővel igazoltathatja az aznapi teljesítést.

A túramozgalomban elért eredmény – 2021 decemberében – ezen bélyegzések alapján kerül értékelésre. A díjátadásra a következő év januárjában – a tervek szerint – ünnepélyes keretek között kerül sor.
A Teljesítménytúrázók Társasága szeptemberben jubileumi túrahétvégén tervezi megünnepelni 30 éves fennállását.(teljesitmenyturazoktarsasaga.hu)