Cirkuszok éjszakája

A X. Cirkuszok Éjszakája Magyarország legnagyobb utazócirkuszával, a Magyar Nemzeti Cirkusszal Balatonlellén július 15-től 16-ig kerül megrendezésre. Az eredetileg egynapos rendezvény a hatalmas érdeklődésre való tekintettel 2021 óta két napon keresztül tart, ahol kibővített műsorral, sztárvendégekkel és színes programmal várnak mindenkit.  
A rendezvény beharangozója évekig az elefántfürdetés volt a Napfény Strandon. Ez idén már nem lesz megtartva, hiszen az elefántok a Magyar Nemzeti Cirkusz többi vadállatával együtt a nagykőrösi Safari Parkban töltik megérdemelt pihenésüket, de az igazi fesztiválhangulat idén sem marad el. Rengeteg extrával, hatalmas sztárparádéval várják a nagyérdeműt. Az esemény házigazdája a magyar televíziózás koronázatlan királynője, Liptai Claudia lesz.

Fotó: magyarnemzeticirkusz.hu

A kétnapos programsorozat a Zenés Cirkuszi Parádé nyitja meg, ami július 15-én 11-kor indul a Cirkusz térről a 7-es főúton a Napfény Strandra zenekari és rendőrségi kísérettel. A megnyitót közvetlenül a Balaton parton cirkuszi bemutatók követik. A Magyar Nemzeti Cirkusz óriás sátrában az esti extra, kibővített műsor előtt 19 órától a nézőknek lehetőségük lesz meglátogatni a porondot, előadás után pedig a kulisszák titkaiba kaphatnak betekintést.
A Magyar Nemzeti Cirkusz sok meglepetéssel készült a Cirkuszok Éjszakájára. Csak ezen a két előadáson lesz látható Alexander Jr. lenyűgöző kézegyensúlyozó produkciója és a Főnix Tűzzsonglőr csoport, akik biztosítják a forró hangulatot. Nagy visszatérés! Újra porondra lépnek a Richter csoport lovas akrobatái, és látható lesz a közönség nagy kedvence, a magyar nemzeti zászló Ifj. Richter József cirkuszigazgató kezében, természetesen vágtázó lóháton. A vidám perceket az olasz komikusok mellett Kamarás Norbert, az Éjjel-Nappal Budapest szereplője garantálja.