Máltai hotel a legjobbak között

A máltai Phoenicia Hotel lett idén Közép- és Dél-Európa 3. legjobb szállodája, valamint Európa 12 legjobb szállodája közé sorolták. A Condé Nast Traveler több mint 520.000 olvasója küldte be válaszait, értékelve utazási élményeiket szerte a világon, hogy átfogó képet nyújtsanak azokról a helyekről, amelyeket szívesen újra meglátogatnának. A Readers’ Choice Awards – az utazási ágazat legrégebbi és legrangosabb díja – a kiválóság szimbóluma és elismerése az utazási szektorban. 
„Mélységes megtiszteltetés számunkra, hogy felkerültünk erre a rangos listára, különösen azért, mert ez tükrözi vendégeink visszajelzéseit. A The Phoenicia Malta-nál nagyon büszkék vagyunk arra, hogy szívélyes és személyre szabott vendégszeretetet biztosítunk, és emiatt vendégeink évről évre visszatérnek.” – mondta Mark Shaw, a The Phoenicia Malta tulajdonosa, majd köszönetét fejezte ki a szálloda kivételes személyzetének, akiknek rendkívüli elhivatottsága és hozzáértése a garancia a mindig kiemelkedő szolgáltatási színvonalra. 

A Phoenicia Malta egy tekintélyes, 5 csillagos szálloda Málta fővárosa, Valletta kapujában, amely az UNESCO Világörökség része. A hét hektáros parkosított kert közepén elhelyezkedő szálloda a The Leading Hotels of the World előkelő tagja, és 132 szobával és lakosztállyal, egy elbűvölő infinity pool-lal, valamint a Phoenicia Spa & Wellness részleggel várja vendégeit. A szálloda gasztronómiai kínálata bővelkedik a kulináris élvezetekben. Ezen kívül számos egyedi helyszínt is kínál, amelyek tökéletesek bármilyen méretű céges vagy különleges alkalomra. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a The Phoenicia Malta páratlan választás.