Máltát népszerűsíti a Manchester United

A Máltai Idegenforgalmi Hivatal és a Manchester United Klub bejelentette, hogy megújítják a partnerségi megállapodásukat, amely Máltát turisztikai célpontként népszerűsíti világszerte a klub 1,1 milliárd követője számára.
Ezzel a partnerségi megállapodással a VisitMalta részesülni fog a klub hazai mérkőzésein és digitális marketingcsatornáin, a közösségi médiában és a nyomtatott médiában való hangsúlyos megjelenésből.
A megújulás hírét a manchesteri Old Traffordon tartott különleges sajtóeseményen jelentették be Hon Clayton Bartolo turisztikai miniszter, Anthony Gatt, az Idegenforgalmi Minisztérium állandó titkára és Carlo Micallef, a Máltai Idegenforgalmi Hivatal vezérigazgatója jelenlétében.
„A világjárvány hónapjaiban az MTA-nak újra kellett gondolnia, hogy miként maximalizálhatja a partnerségben rejlő lehetőségeket egy olyan időszakban, amikor a sport világszerte megtorpant. Ez különféle digitális jellegű kezdeményezéseken keresztül valósult meg, amelyek célja a Máltai-szigetek szépségének láthatósága, elkötelezettsége és bemutatása volt a Manchester United rajongótáborában szerte a világon, különösen az ázsiai régióban, ahol a Manchester United az egyik legnépszerűbb sportklub. A partnerségi megállapodás következő öt évében már alig várjuk, hogy feltárjuk a korábbi kiaknázatlan lehetőségeket, hogy továbbra is maximalizáljuk ezt a nemzetközi partnerséget” – nyilatkozta Carlo Micallef, a Máltai Idegenforgalmi Hivatal vezérigazgatója.