Pünkösd és Gyereknap Balatonkenesén 

Megint közeleg egy hosszú hétvége május végén: Pünkösd és Gyereknap, amelyet érdemes akár a magyar tenger partján aktív pihenéssel egybekötött wellnessel tölteni. Balatonkenesén, mely csak egy óra kényelmes autókázásnyira van Budapesttől, élvezhetjük  a Balaton-parti napsütést, a családdal töltött közös élményeket. 
A Kenese Marina Port Hotelben a megújult fitnesz szolgáltatások mellett, kerékpár igénybevételére is lehetőség van. Kicsiknek és nagyoknak is ideális programokkal várják a vendégeket, legyen az elektromos kisautókázás vagy a teljes Balaton körút megtétele. Lenyűgöző látvány tárul elénk a Soós-hegyi kilátóról, mely csupán fél óra kényelmes sétányi távolságra van a parttól.

A Balatoni kerékpárút a szálloda előtt halad, amelyre csatlakozva, akár a teljes hossz, 204 kilométer  megtehető. Elromlott a kerékpárja? Nem gond. A szállodától 400 méterre található szervizben azonnal segítenek.
Egy aktív nap után kényeztethetjük izmainkat a megújult kültéri panorámás Balaton-parti szaunában és egy csobbanással felfrissülhetünk a tóban.

Igazi kikapcsolódást nyújtanak a beltéri medencék, a jakuzzi, a szaunaszeánszok, a gőzkabin, valamint a szépségápolási szolgáltatások a Hotel Marina-Portban.
További információk: https://hotelmarinaport.hu/punkosd-es-gyermeknap-elmenycsomag