Téli kalandok a Tátrában

Szlovákia legnagyobb síközpontja, Jasná több újdonsággal is készült az új szezonra. „A Pretekárska sípálya a szezontól a Világkupa győzteséről, Petra Vlhováról lesz elnevezve, amire egy eredeti fotopoint emlékeztet majd. Kibővül a sífutó pályák kínálata, javul az ingajárat. A Deménvölgy községgel és Liptó Régió Helyi Idegenforgalmi szervezettel való együttműködés során a közlekedésben és a parkolásban új koncepció kerül bevezetésre, amely csökkentheti a forgalomsűrűséget Deménvölgyben. További fontos újdonság a SKI Záhradky ski-in/ski-out szálloda felújítása, így a vendégek egy új szálláskoncepciónak is örülhetnek Chopok csúcsán, Éjszaka a mennyeken megnevezéssel“ – tájékoztatott Jiří Trumpeš, Jasná központ igazgatója.

Fotó: slovakia.travel

A Jasnában, valamint Tátralomnicon sízők kihasználhatják a Comfort parking szolgáltatást – pótdíj ellenében a Gopass révén korlátozott mennyiségű előnyös parkolóhelyet vehetnek igénybe, ami a legmagasabb látogatottság alatt is biztos parkolást jelent. „A Magas Tátrában a sízőkön kívül a kalandra vágyók is megtalálják a számításukat, akik a közkedvelt Snowcamp expedíciós táborban töltött éjszakának örülhetnek, a Kő-pataki-tavon. A kínálatban szerepel az éjszakai égbolt megfigyelésével összekötött közkedvelt Vacsora a csillagok alatt, Tátrai élményvacsora, illetve a Reggeli freshtrack programok“ – egészíti ki Michal Gejdoš, a TMR szállodalánc marketingigazgatója.
Az egy- és többnapos síbérletek elővétele legelőnyösebb áron november 18-án indul a www.gopass.travel honlapon. A flexibilis árakon való elővétel egy egyszerű elven alapul: minél előbb vásárolsz, annál előnyösebben síelsz.