Új Apres bárok a Donovaly sípályákon

Az élménydús síeléshez hozzátartoznak a minőségi szolgáltatások, valamint a vendéglátóegységek széles étel-ital kínálata. Az alsó állomás kedvelt helyszínén, a Nová Hola-nál az APRES SKI HUSKY BAR új köntösbe öltözött. A kibővített alapterületen a bárban és a teraszon, az asztaloknál és a lounge zónában újabb hatvan ülőhely létesült.
Szintén újdonság a Záhradiste négyszemélyes ülőliftnél létrejött apres bár. A kör alakú, felújított „Záhradiste Bistro“ bár a sielők rendelkezésére fog állni nemcsak a nappali, de az esti síelésnél is. A jó minőségű kávék és sütemények mellett mindkét egységben megkóstolhatják a vendégek a szlovák gyorsételeket. A jó minőségű alkoholos és alkoholmentes italok, a sör, a csapolt Kofola természetesen itt is megtalálhatóak. A kellemes atmoszférához tartozik a hangulatos zene, modern technikájú hangrendszerrel.

Fotó: slovakia.travel

A hűséges látogatóink – azaz a „SEZÓNKA” bérlet tulajdonosai – mindkét vendéglátóhelyen, a Záhradiste Bistróban, valamint a Chaty pod Magurouban 10% kedvezménnyel fogyaszthatnak a szezonbérlet felmutatásával. A „SEZÓNKA” síbérlettel számtalan élményben, lehetőségben és kalandban lehet részük a PARK SNOW Donovalyban. Bővebb információk: https://skipas.parksnow.sk