Váci Majális a Duna-parton

Egész napos családi programmal várnak mindenkit Vácra, a varázslatos Duna-partra a Zenepavilonnál május 1-jén szerdán! A színpadon gyerekkoncerttel kezdődik a nap, a Walt Disney Pictures népszerű dalai csendülnek fel, a nap folyamán lesz arcfestés, lufihajtogatás, bowling, sőt sétakocsikázás is. A Tánc Világnapja alkalmából egy fergeteges táncshow szórakoztatja az érdeklődőket. 
Delhusa Gjon sztárvendéggel indítják a délutáni könnyűzenei blokkot, este a Santa Fé Party Band zenekar igazi utcabál hangulatot varázsol.
A Zöld Menedék állatmentői kutya-duma bemutatót tartanak, a délelőtt folyamán pedig a Vác Város Idősügyi Tanács szervezésében egészségügyi szűrésen is részt vehetnek fiatalok és idősek egyaránt.
Food truck kocsik szolgáltatják az enni- és innivalókat, lesz mexikói konyha, fröccsbusz, csapolt sör, lángos, kürtős kalács és a majálisokon elmaradhatatlan vattacukor is.
A Váci Majális főtéri programjai ingyenesek! További információk a Váci Majálisról, a városról és további programokról: www.visitvac.hu