„Végtelen” szórakozás Donovalyban

Gyorsan változó időben élünk. Meg vagyunk győződve arról, hogy az elkövetkező téli szezon más lesz, mint az eddigiek. Minden járványügyi intézkedés és korlátozás betartása mellett, a friss levegőn való tartózkodás az egyik legbiztonságosabb tevékenység.
Minden kedves vendégünknek, aki nem szeretné idejét a pénztárnál sorban állással tölteni, hanem egyenesen a sípályára indulna, kiváló lehetőséget ajánlunk: a korlátlan idénybérletet, a „SEZONKA“-t.
A korlátlan szezonbérlettel valóban korlátlanul síelhet a nappali és esti napszakokban a Záhradište sípályán is minden nap, a téli idény első napjától az utolsóig, akár napi 12 órán keresztül. A végtelen szórakozást garantálja ez a bérlet, akár a legfiatalabb látogatók számára is,
ugyanis érvényes a Fun Parkba is, amely Közép-Európa legnagyobb ilyen jellegű létesítménye. A belépő érvényes a kalandpark használatára, és a felvonó árát is tartalmazza.

Fotó: slovakia.travel

Minden látogatót nagyon tisztelünk, de a „SEZÓNKA” bérlet tulajdonosait lojalitásukért külön megjutalmazzuk. Minden egyes látogatás alkalmával a mi vendéglátó egységeinkben Záhradištén és Nová Holán a bérlet 10% kedvezményre jogosít a Chata pod Magurou és a Záhradište bisztróban vagy az újonnan megnyitott vendéglátó helyeken, mindkét sípálya alsó állomásánál.
Mindent megteszünk azért, hogy a PARK SNOW Donovalyn a legnagyobb biztonságban legyen, és mindenki kellemesen érezze magát. A vendégek és az itt dolgozó kollégák egészsége az elsőrendű, ezért felelősségteljesen állunk hozzá a védő intézkedésekhez a koronavírus terjedésének megfékezéséhez. Éppen ezért garantáljuk minden „SEZÓNKA” bérlet tulajdonosának a bérlet teljes árának visszatérítését abban az esetben, ha az állami szervek korlátoznák vagy betiltanák síközpontunk működését a 2021/2022 évadban. Továbbá garantáljuk, hogy amennyiben csak korlátozott létszámban lehet igénybe venni a felvonókat, a bérlet tulajdonosai elsőbbséget élveznek a felvonóknál.

Fotó: slovakia.travel

A „SEZÓNKA” síbérlettel számtalan élményben, lehetőségben és kalandban lehet részük a PARK SNOW Donovalyban. Bővebb információk: https://skipas.parksnow.sk.
Most még jobban megéri a síbérletet online megvásárolni! A jegypénztárunknál való sorban állás helyett nem csak időt, hanem pénzt is takaríthatnak meg a webshopban történő jegyvásárláskor, ahol még a tavalyi árakon érhetőek el a síbérletek. Ettől a szezontól kezdve a síterep jegypénztárainál átlagosan 15%-kal lesznek magasabbak a síbérletek árai az online megvásároltakhoz képest.

Fotó: slovakia.travel