Háljon hordóban Hollandiában!

A járványhelyzet csillapodása, az utazási lehetőségek szélesedése után bizonyára a külföldiek körében is nagy népszerűségre tesznek szert a – jelenleg csak a holland turisták által élvezhető – Hotel De Vrouwe van Stavoren nevű szálloda különleges boroshordói.

A Wine Barrel nevet viselő különleges szálloda Hollandia egyik legősibb településén, Stavorenben található. Kínálnak normál szobákat is, ám akik egy kicsi extrára vágynak, azok kibérelhetnek egyet a nyolc, hatalmas hordókra emlékeztető lakosztályok közül.

Némelyikben egykor 23 ezer liter bort tároltak, most pedig két ággyal, fürdőszobával és nappalival is felszerelt szálláshely, némelyikben jakuzzi és privát szauna is található – írja a fataj.hu.

A szállóvendégek a bort sem fogják hiányolni, ugyanis minden vendéget egy üveg bor vár a szobában és a hotel éttermének borkínálatát is élvezhetik. A különleges dolgokért ki kell nyitni a pénztárcát.

Egyébként nem teljesen új ötlet a „kiszuperált” hordókban kialakított luxusszállás. A mexikói Tequila településen is van egy olyan szálloda, ahol hordókban lakhatnak a vendégek. Azokban a hordókban előtte tequilát tároltak.